Jesen 13 - Dom in Stil

Občutek imam, da že več dni skupaj naštevam lepote jesenskega časa, zato ne bom ponovno začela;) Bom pa povedala, da je on line jesenska številka Dom in Stila, v kateri je Petra z ekipo na več kot stotih straneh zajela veliko lepega in dobrega. Kot se za jesensko številko spodobi se v tokratni reviji najdejo slive, buče, čarovnice, jesenski šopki, fajn mojstri in kava, veliko kave. Udobno se namestite in si privoščite listanje najlepše spletne revije!
p.s.: Ob lepem in dobrem pa še nekaj odličnega, v komentar napišite vašo željo za naslednjo, zimsko številko, ki bo izšla novembra. Kaj bi radi videli v njej?  Med tistimi, ki boste napisali komentar bom izžrebala srečneža, ki bo prejel komplet podstavkov za kozarce, ki jih je posebno za Dom in Stil oblikovala Tejaideja.
Pripisano: Čas imate do petka 27. septembra.




14 komentarji:

  1. Grem takoj brat, so me fotke prepričale....kje ste pa naššli toliko jesenskega listja na tleh?

    OdgovoriIzbriši
  2. Kaj bi rada videla v zimski številki? Hmmm, vedno nas razveselite s tako lepimi vsebinami, da bi kar raje bila presenečena :-)
    (iii, kako je lepa prva fotka, kar za ozadje namizja si jo bom naštimala)

    OdgovoriIzbriši
  3. za novembersko številko predlagam Zimo na morju. Ker je morje takrat čisto drugačne barve, zrak prijeten, megla ima poseben čar, še zmeraj lahko sediš zabundan na klopci in zobaš kostanjevo rolado, burja pa dela lepe frizure. Da ne omenjam piknikov na obali ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Skandinavsko novo leto. Dekoracija po skandinavsko, jelenčki... :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Želela bi kakšno odlično idejp za ustvarjanje prazničnih voščilnicz najmlajšimi (ampak res najmlajšimi).:)

    Ksenija O. Vajsman

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ksenija, prosim, da mi na mail info@vsecno.si pošlješ tvoj naslov. Žreb te je namreč izbral za srečno dobitnico kompleta podstavkov za kozarce:) Čestitke!

      Izbriši
    2. Suuuuuperrrr! Hvala!

      Izbriši
  6. V novemberski številki bi želela videti še kakšen DIY iz drevesnih listov, tele vrtnice so me popolnoma navdušile! Ker bo takrat na pretek odpadlih listov različnih vrst, bi želela imeti tudi na pretek idej kako z njimi okrasiti stanovanje, darila, vrata..

    Katarina J.

    OdgovoriIzbriši
  7. V tej številki je velik članek o kavi. Jaz kave ne pijem in bi bila vesela članka o pitju čajev - pravih. Dpbrodošel bo tudi kakšen jesenski jedilnik, kostanji in pa ker se nam bliža zima se dajmo dotaknit še predprazničnega vzdušja. Pa venčki bodo že kmalu aktualni,.....

    lp

    Saša

    OdgovoriIzbriši
  8. Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  9. Vedno sem vesela novih in svežih idej o doma narejenih božičnih darilcih. Sicer pa sem prepričana, da bo nova revija lepa in zanimiva kot je zmeraj. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Vse zgornje ideje so odlične. V preteklih številkah so bile že ideje, kako z otroki ustvarjati zunaj, morda tokrat kakšna ideja za ustvarjanje doma. Kako skupaj z najmlajšimi okrasiti dom? Kuhati? Karkoli.

    OdgovoriIzbriši
  11. Čimveč DIY, kakšne dobrote iz kostanjev... :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Hvala vsem, ki ste sodelovali v nagradni igri. Sreča je bila na strani Ksenije O.

    OdgovoriIzbriši