Manjada je nova izolska pridobitev, ki pod taktirko uigranega para in predane glavne kuharice razvaja v kompleksu pri Simonovem zalivu. V družbi "profesionalnega jedca" sem se prepustila okusom; za začetek bakala, ki ga ne pozabiš in špargljeva juhca. Sledita "padelci" v mesni in ribji različici v družbi malvazije Korenika. In potem "Fiorentina", ki v svoji najbolj primarni različici ob kozarcu Cabernet Sauvignona Korenika Moškon pusti brez besed. Za finiš pa čudovita Bavarska krema s cimetom in ananasom in češnjeva tortica. Filozofija gostilne je vsekakor prava, vrhunske sestavine lokalnega porekla, "prečiščene" recepture in sproščen ambinet. Pridemo še!
Manjada pu naše......razvaja in osvaja,)
OdgovoriIzbrišiO, super uporabna informacija! Hvala ;-)
OdgovoriIzbrišiBakala obvezen! Pa tudi gamberi po naše so top, škoda, da nimam fotografije. Te opozorim, ko pojeduh napiše prispevek, ima sigurno tudi fotografije. In bavarska krema,mmmm;)
Izbrišioh.. čist sem poslinjena ;)
OdgovoriIzbrišisuper izgleda !