Bučkina kremna juha

Poletna klasika! Na maslu popražite por, dodajte na kocke narezane bučke in malo vode, pokuhajte in začinite. Dodajte pest bazilike in peteršilja in z ročnim mešalcem pomešajte do gladke kreme. Po želji lahko dodate nekaj smetane.





7 komentarji:

  1. Zelo estetsko. Verjamem, da tudi dobro;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ajnfoh juhice so najboljše. Uganka je meni samo ta, kako s paličnim mešalnikom zmiksati juho, da ne pristane po celotni kuhinji. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma kako? meni sploh nič ne popacka, ga do konca "potunkaš"?

      Izbriši
    2. Jaz jo ponavadi dam kar v blender :).

      Izbriši
    3. Meni je palični super, ker je najmanj pomivanja;)

      Izbriši
    4. Ja, do konca potunkam. :) Mogoče je premočen. Saj imam tudi blender ali pa plastično posodo za stepanje smetane, ki ima manjši pokrov v pokrovu, da vsebina ne šprica ven. Samo potem je en kup umazane posode. :)

      Izbriši