Poletna klasika! Na maslu popražite por, dodajte na kocke narezane bučke in malo vode, pokuhajte in začinite. Dodajte pest bazilike in peteršilja in z ročnim mešalcem pomešajte do gladke kreme. Po želji lahko dodate nekaj smetane.
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Zelo estetsko. Verjamem, da tudi dobro;)
OdgovoriIzbrišiNjami :). Obožujem juhice!
OdgovoriIzbrišiAjnfoh juhice so najboljše. Uganka je meni samo ta, kako s paličnim mešalnikom zmiksati juho, da ne pristane po celotni kuhinji. :)
OdgovoriIzbrišima kako? meni sploh nič ne popacka, ga do konca "potunkaš"?
IzbrišiJaz jo ponavadi dam kar v blender :).
IzbrišiMeni je palični super, ker je najmanj pomivanja;)
IzbrišiJa, do konca potunkam. :) Mogoče je premočen. Saj imam tudi blender ali pa plastično posodo za stepanje smetane, ki ima manjši pokrov v pokrovu, da vsebina ne šprica ven. Samo potem je en kup umazane posode. :)
Izbriši