Pohajkovanja po Gorenjskem

Mi štirje in čudovita koča pod Golico, ki je bila odlična izhodiščna točka za pohajkovanja po lepotah Gorenjske. Z mr. Rightom sva izbrala izlete po meri otrok, kar se nama je obrestovala, saj sta "tamaladva" uživala na polno in midva z njima;)

Radovljico smo obiskali prvič in bili prijetno presenečeni nad živahnostjo, barvitostjo in urejenostjo mestnega središča, ki je za promet zaprt in otrokom prijazen. Obiskali smo Čebelarski muzej in si ogledali bogato dediščino panjskih končnic. Otroka sta se udeležila delavnice in si izdelala svojo svečo, ki nam je svetila dolgo v večer.

Poleg soteske Vintgar smo bili navdušeni nad Zelenci pri Kranjski Gori, kjer se otroci lahko povzpnejo na opazovalnico in iz višine opazujejo barve in življenje jezera. Lep izlet za najmlajše je tudi slap Peričnik in dolina Vrata. Pa seveda štetja labodov na Bledu nismo pozabili;) Saj veste,...skoraj raj si ti Gorenjska!



3 komentarji:

  1. Fino. Meni so taki dopusti najlepši.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna reportaža in kot vedno lepe fotografije. Gorenjska je res lepa in tudi mi se pogosto odpravimo tja. Kadar pa pridejo kaki naši sorodniki iz tujine jih skoraj vedno peljem v Vindgar, tam se mi zdi prav kot v kakem otroškem fantazijskem filmu :).
    Ne morem, da ne bi omenila, kako lično si mulčkoma pripravila zdravo malico :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zdrava malica je zapakirala v super cool monbento boxe, ki so krasni na pogled in zelo uporabni. Poročno darilo:)
      http://en.monbento.com/shop/

      Izbriši