Koncert Mance Izmajlove

Čudovita Manca Izmajlova je na včerajšnjo nedeljo nastopila v Kopru. Koncert so otvorili sinfoniki s tangom in potem je na oder prišla Manca, odeta v čudovito belo kreacijo meni ljubega Marka Jenka in odpela Don't cry for me Argentina. Sledila je Moj galebe, pa slovenska uspavanka Kje so tiste rožice in Avsenikova Čakala bom.
Manca na odru blesti, je duhovita in prisrčna. S svojim vrhunskim glasom nas je popeljala od popevk, preko klasičnih melodij Čajkovskega, do ponarodelih Avsenikov in filmske glasbe Enia Morriconeja. Drugo polovico koncerta je odpela v rdečem, posuta s kristali Swarovski. V duetu s Francescom Rengo, sta odpela She/Lei (Charles Aznavour) in ganljivo Un amore cosi' grande. Vrhunska je bila v Parla piu' piano, vsem znano melodijo iz filma Boter, dotaknila se nas je v pesmi Dan ljubezni in Poletna noč. Za zaključek pa Dreaming Of A White Christmas in Caruso.
Resnično lep večer so nam pričarali nastopajoči, želela bi si le lepše kulise, saj bi bil, po mojem mnenju npr. portoroški Avditorij boljša izbira kot športna dvorana Bonifika.
(Fotografije: Jaka Ivančič)

0 komentarji:

Objavite komentar