Druženje s stilom

Prav zares prijetno je bilo današnje druženje na  foto delavnici, ki nam jo je pripravilo uredništvo spletne revije Dom in Stil. V zakulisje ustvarjanja foto materiala za revijo nam je dovolil pokukati fotograf Klemen Brumec. Ženske smo seveda kmalu staknile glave in med fotografiranjem in postavljanjem prav po babje klepetale:) In nadvse super je, ko vidiš čigave so vilinske ročice, ki čarajo dobrote na blogu Cinnamon and Thyme, ali kako fajn nasmeh premore ustvarjalna Vesna iz Sobezrazgledom in koliko super mačka je tista, ki slavne mačke šiva. Z iskrivo Tino sva se na poti domov strinjali, da je treba druženje ponoviti, morda naslednjič na obali;) Hvala Petra za današnjo soboto!
p.s.: Posebna zahvala Klemnu, ki si je vzel čas in skrbno pregledal mojo domačo nalogo. Popravljeno, zamenjano:)

16 komentarji:

  1. Wow Nine, lepe fotke. Evo pa Sonji si slikala broško tako, da nič ne seva. Super. Part2 sledi, pa čisto drugačne delavnice tudi, tudi na Primorskem.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Petra, se že veselim:) če boš rabila kakšno pomoč za lokacijo in organizacijo pa le povej.

      Izbriši
  2. Najprej hvala Petri za link do bloga, potem pa še za fotko. Prav luštna ideja za slikanje, jo kdaj uporabim.

    OdgovoriIzbriši
  3. Sonja, tvoja damica na bombažu mi prav ne gre iz glave. Res imaš krasne izdelke!

    OdgovoriIzbriši
  4. Res je blo fino in vesela sem da sem spoznala nove blogerke. Danes sem si podrobneje ogledala svoje fotke in moram rečt, da sem kar razočarana. Slaba učenka sem bla, preveč sem klepetala in premalo delala :). No ja upam da bo res drugi del, da se bom lahko bolje izkazala ;).
    Tvoje fotografije so pa super, bravo. Kaj bo šele po drugem delu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Priznam, da tudi jaz nisem najbolj navdušena nad svojimi, ampak kaj ko je bilo tako fajn klepetat;) Bomo pa naslednjič bolj pridne:)

      Izbriši
  5. Nina, krasne fotke! Tale delavnica je bila res nekaj lepšega v zadnjem času :). In veš, tako zelo vesela sem, da sva se končno spoznali. Takoj ko si povedala kam "spadaš" sem dobila nasmešeh na obrazu :). Se vidiva kmalu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Enako velja zame, res sem vesela včerajšnjega srečanja in naj ti povem, da si točno tako fajn, kot sem predvidevala da si:) Nasvidenje kmalu:)

      Izbriši
  6. OK, potolažena.. moje fotke, kolikor jih sploh je, so tudi bolj tko-tko. Sem se pa prijetno naklepetala in mi tudi malo ni žal :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jah, dober klepet je itak pol zdravja;) Ampak, to da nimam niti ene spodobne fotke tvojih lepotičk pa me le malo jezi!

      Izbriši
    2. Prinesem naslednjič, da boš lahko fotkanje vadila :)

      Izbriši
  7. Klepetulje, zgleda ste imele lep in zanimiv dan. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. O, vidim, da so Ikeina kuhinjska vratca tudi uraden pripomoček za podlago, jaz pa mislila, kako improviziram :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. In jaz sem si močno želela, da bi bila vratca večja;) Mi je vedno kje zmanjkal košček beline:)

      Izbriši
  9. Odgovori
    1. S tvojim pogledom vsekakor boljse;) bi te mogli v lightroom vgradit:) pred export se klik na gumb "klemnov pogled" ;)

      Izbriši