Gostilna Manjada

Manjada je nova izolska pridobitev,  ki pod taktirko uigranega para in predane glavne kuharice razvaja v kompleksu pri Simonovem zalivu. V družbi "profesionalnega jedca" sem se prepustila okusom; za začetek bakala, ki ga ne pozabiš in špargljeva juhca. Sledita "padelci" v mesni in ribji različici v družbi malvazije Korenika. In potem "Fiorentina", ki v svoji najbolj primarni različici ob kozarcu Cabernet Sauvignona  Korenika Moškon pusti brez besed. Za finiš pa čudovita Bavarska krema s cimetom in ananasom in češnjeva tortica. Filozofija gostilne je vsekakor prava, vrhunske sestavine lokalnega porekla, "prečiščene" recepture in sproščen ambinet. Pridemo še!



4 komentarji:

  1. Manjada pu naše......razvaja in osvaja,)

    OdgovoriIzbriši
  2. O, super uporabna informacija! Hvala ;-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bakala obvezen! Pa tudi gamberi po naše so top, škoda, da nimam fotografije. Te opozorim, ko pojeduh napiše prispevek, ima sigurno tudi fotografije. In bavarska krema,mmmm;)

      Izbriši
  3. oh.. čist sem poslinjena ;)
    super izgleda !

    OdgovoriIzbriši