Manjada je nova izolska pridobitev, ki pod taktirko uigranega para in predane glavne kuharice razvaja v kompleksu pri Simonovem zalivu. V družbi "profesionalnega jedca" sem se prepustila okusom; za začetek bakala, ki ga ne pozabiš in špargljeva juhca. Sledita "padelci" v mesni in ribji različici v družbi malvazije Korenika. In potem "Fiorentina", ki v svoji najbolj primarni različici ob kozarcu Cabernet Sauvignona Korenika Moškon pusti brez besed. Za finiš pa čudovita Bavarska krema s cimetom in ananasom in češnjeva tortica. Filozofija gostilne je vsekakor prava, vrhunske sestavine lokalnega porekla, "prečiščene" recepture in sproščen ambinet. Pridemo še!
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Manjada pu naše......razvaja in osvaja,)
OdgovoriIzbrišiO, super uporabna informacija! Hvala ;-)
OdgovoriIzbrišiBakala obvezen! Pa tudi gamberi po naše so top, škoda, da nimam fotografije. Te opozorim, ko pojeduh napiše prispevek, ima sigurno tudi fotografije. In bavarska krema,mmmm;)
Izbrišioh.. čist sem poslinjena ;)
OdgovoriIzbrišisuper izgleda !