Večer...pu naše

Odlična hrana, družba, vzdušje,....odličen večer! Z iskrivo Tino sva v izolski Manjadi okušali dobrote iz kuhinje, oljčna olja družinske kmetije Olea in nazdravili z vini Monvi. Manjada tudi v svoji "slow" verziji ostaja zvesta sama sebi in šarmira z izvrstnimi primarnimi sestavinami. Očarale so nas kapesante in jadranske kozice na posteljici iz jurčkov pospremljena s penino zelen, grdobina v limetini omaki z ingverjem ob kozarcu souvignona in maline v simfoniji s čokolado. Na fotografijah še dva krožnika iz mesnega menuja; rozbif z gorčično omako na sezonski solatki in nadevana vratovina z jurčki pomazana s pirino pogačico pospremljena s kozarcem Cabernet Souvignona. Ekipa Manjade obljublja reprizo, pridemo še!



5 komentarji:

  1. Waw, zelo privlačno! Bo res treba probat!

    OdgovoriIzbriši
  2. To bi bil pa tudi večer po moje. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Iskreno svetujem in opozarjam, da fotke ne odražajo dobrote krožnikov;) Fotkanje hrane pri pridušeni večerni svetlobi ji ne pristoji najbolje;) Pa še informacija praktičnega značaja, za meni petih hodov z vini boste na slow food večerih odšteli 27€.

    OdgovoriIzbriši
  4. O bog....jaz hočem naslednjič zraven it! :)

    OdgovoriIzbriši